SAİM ATAKAŞ DUALARLA UĞURLANDI

Hayırsever İşinsanı Recep Atakaş’ın ağabeyi Saim Atakaş, Nihal Atakaş Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çankaya Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Hayırsever İşadamı Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’ın eşi Nihal Atakaş adına yaptırdığı camide Saim Atakaş’ın ruhuna kılınan cenaze namazına Hatay Valisi Rahmi Doğan, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay ve farklı iller ile ilçelerin Cumhuriyet Başsavcıları, ilçe Kaymakamları, belediye başkanları, protokol üyeleri ve iş insanları ile kalabalık cemaat topluluğu namazda saf tuttu.

Ağabeyi Saim Atakaş’ı kaybetmenin üzüntüsüyle ayakta güçlükle durduğu gözlenen Hayırsever İşinsanı Recep Atakaş, cenaze törenine katılan herkesin taziyelerini kabul etti.

Sağanak yağış nedeniyle merhum Saim Atakaş’ın cenaze namazı Nihal Atakaş Camii içinde, ikindi namazına müteakip kılındı. Helallik alındıktan sonra merhumun cenazesi dualar eşliğinde omuzlara alınarak, cenaze aracına kadar taşındı ve Çankaya Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Protokol üyeleri cenaze töreninin ardından, Recep Atakaş ve ailesine taziye ziyaretinde de bulunarak başsağlığı ve sabırlar diledi.
HABER MERKEZİ