MARKA OTOMOTİVİN PLAZA İNŞAATI ŞUBATTA BİTİYOR

Otomotiv bakım ve onarım sektöründe yaptığı hamlelerle markalaşma yoluna giden Bila Ailesi, Auto King Servisi’nin ardından şimdi de dev bir yatırıma imza atmaya hazırlanıyor.

Teknik İş Otomotiv olarak 1977 yılında Erzin’de baba İrfan Bila ile başlayan bakım ve onarım sektöründeki serüvene başlayan Bila Ailesi, 50 M2’lik atölyenin ardından hizmet alanı 1000 M2’ye çıkardı. İkinci nesil temsilcileri Burak ve Semih Bila kardeşlerinin devreye girmesiyle Türkiye’nin önde gelen bakım ve onarım servisi Auto King’i İskenderun’a getiren Bila Ailesi, şimdi de Deniz Er Eğitim Alayı karşısında dev bir servis ve plazanın inşaatına başladı.

‘BÖLGEMİZE YAKIŞ BİR TARZDA İNŞA EDİYORUZ’
Yeni projeyle ilgili bilgiler veren Bila Otomotiv Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Burak Bila, Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Bila ve Yönetim Kurulu Üyesi Semih Bila ile sürekli yeni yatırımlar yapmayı çok arzuladıklarını dile getirerek şöyle konuştu:“Biz aile olarak yatırım yapmayı, istihdam sağlamayı ve katma değer oluşturmayı çok seviyoruz. Bu bize zevk veriyor. Auto King Servisi yatırımın ardından şimdi de dev bir plazayı kurmak için yola çıktık. Planımız, plazamızı şubat ayında tamamlayıp bölge insanımızın hizmetine sunmaktır.”

Yönetim Kurulu Üyesi Bila, iki kat üzerinden yapılacak plaza ile ilgili olarak da “2 bin 900 M2 alan üzerinde inşaatımızı yapıyoruz. Plazamızı yeni bayiliğimizi alacağımız önemli bir markaya ve bölgemize yakış bir tarzda inşa ediyoruz. Plazamızı, zemin kat servis, üst katı ise showroom satış ve yönetim binası olacak şekilde tasarladık. Her kat 1800 M2, toplam 3 bin 600 M2 kapalı alanda hizmet vereceğiz” şeklinde bilgi verdi. 

DEV MARKA GELİYOR
Önemli bir otomotiv markayı bölgeye getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Bila şu değerlendirmede bulundu:“Böylesine büyük bir markanın Hatay geneline hizmet verebilmesi için konum ve istihdam olarak bölgenin büyük kısmına ve yakın il ve ilçelere de hitap edebilmek adına değerlerimiz olan İskenderun’unuza yakışır dedik. Bu düşüncemizle yatırımlarımızı İskenderun üzerinden devam ettireceğiz. İskenderun il genelinde büyük paya sahip olduğu için Bila ailesi açısından halkı değerli ve önemlidir.”

ŞİRKETİMİZİ KURUMSAL BİR KİMLİĞE KAVUŞTURDUK
Yönetim Kurulu Üyesi Burak Bila, kurucuları İrfan Bila’dan önemli dersler aldıklarının altını çizerek “Kurucumuz ve babamız İrfan Bila’nın, otomotiv sektöründeki üstün başarısı ve gayreti tartışılmaz. Bizler oğulları ben ve kardeşim Semih Bila olarak, babamızdan aldığımız tecrübe, bilgi, deneyim ve birikiminin üzerine üniversite eğitimini de katarak şirketimizi kurumsal bir kimliğe kavuşturduk” şeklinde sözlerini tamamladı.
HABER MERKEZİ