İSKENDERUN’A SELAM, FORMAYA İMZA!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ile birlikte, Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen ‘Şut ve Gol Türk Futbol Tarihi Sergisi’nin açılışına katıldı.

Pek çok kişinin muhtemelen ilk defa gördüğü eser ve belgelerin zenginliği, futboldaki mazinin derinliğine de işaret ediyordu.
Büyülü bir atmosfer!

Sergide, bir asırdır ay yıldızlı formayı giyen, hafızamızda unutulmayacak hatıralar bırakan futbolcularımızla ilgili eşyalar, resimler var.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda gerçekleşen sergiye katılan AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ve İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İskenderun Spor forması hediye etti.

Formayı imzalarken, İskenderunspor’un 2. Lig’te gösterdiği başarıdan haberdar olduğunu aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, turuncu mavili ekibin Süper Lig’e yükseleceğine olan inancını aktardı.
Futbola olan merakı, geçmişte yeşil sahalarda başarılı oyunlar çıkaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, İskenderun Spor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’a yakın ilgi gösterdi.

Takıma maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Onursal Başkan- AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel ve Kulüp Başkanı Hakan Bolat aracılığıyla İskenderunlular’a selamlarını ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan, futbolda güçlü bir spor altyapısının öneminden sözetti.
Sohbet güzel, hatıralar canlıydı!

Çamur batak o sahalarda oynanan maçları..
Lefter’i..
Baba Hakkı..
Sarıyerli Dozer Cemil..
Ve, Metin Oktay gibi asıl dürüstlükleriyle, tevazularıyla, efendilikleriyle, takım arkadaşlıklarıyla olan örnek ilişkileriyle rahmetle, saygıyla ve hasretle yad ediyoruz.
Nereden nereye..

Bu mazinin içerisinde yer alan İskenderunspor’umuz adına, futbol kardeşliği adına güzel bir enstantane oldu.
İnşallah bu duygu güçlenerek daha da artacak!
İskenderunspor’un geleceği yeni başarılarla taçlanacak!

Yılmaz AKPINAR – 2 Kasım 2022 Çarşamba