HESOB BAŞKANI TEKSÖZ’E İGC YÖNETİMİNDEN ZİYARET

Geçtiğimiz aylarda yapılan kongre ile yeniden göreve seçilen Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası (HESOB) Birlik Başkanı Abdulkadir Teksöz’e İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Akpınar, Erdal Yılmaz ve Cuma Keseroğlu hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti’ni Kapıda karşılayan Başkan Teksöz, odayı yapılan ziyaretten dolayı İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette konuşan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, “Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanlığına yeniden seçilmenizden dolayı sizleri ve yönetiminizi kutluyorum. Hatay esnafının kalkınması için çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve destekliyoruz” dedi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin yaptığı ziyaretin büyük bir öneminin olduğunu vurgulayan Başkan Teksöz, “Hatay’ın çok önemli markaları var. Ancak bunu yeterince tanıtamıyoruz. Bu konuda esnaflarımıza gerekli destekler verilmeli. Hatay’a baktığımızda Ayakkabı başta olmak üzere mobilya ve farklı iş kollarında Türkiye ve Dünyaya üretimler yapılmaktadır. Bu çalışmaları markalaştırarak pazarlamamız gerekiyor” dedi.