HAYIRSEVER İŞİNSANI NURİ ÜYSEN VE İGC YÖNETİMİNDEN EĞİTİM-BİR-SEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Yükseliş Koleji Kurucusu hayırsever işinsanı Nuri Üysen, Yükseliş Koleji Genel Müdürü Aykut Davut Öktem, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz haftalarda genel kongresini tamamlayan Eğitim-Bir-Sen İskenderun Şube Başkanı Cengiz Kaya ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sendika binasında gerçekleşen ziyarette Yükseliş Koleji Kurucusu hayırsever işinsanı Nuri Üysen ve İGC Başkanı Diyap Atar, kongrede güven tazeleyen ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, Başkan Cengiz Kaya ve yönetim kurulu üyelerine başarı temennisinde bulundu.

Şube başkanı Kaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gösterdikleri nezaketten dolayı Yükseliş Koleji Kurucusu hayırsever işinsanı Nuri Üysen ve İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür etti.
Ziyarette, İskenderun’un eğitim durumu ve yapılması gereken hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Samimi bir havada geçen ziyaret, yapılan sohbetin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

KIRIKHANLILAR HASSALILAR EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’NE ZİYARET
Yükseliş Koleji kurucusu hayırsever işinsanı Nuri Üysen, genel müdür Aykut Davut Öktem ile birlikte Kırıkhanlılar Hassalılar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Dernek Başkanı Mehmet Altay, yönetimiyle birlikte dernek faaliyetleri hakkında bilgi vererek, “Birlik ve beraberliğin sağlanması, maddi manevi güç birliği sağlayarak iyi ve kötü günde bir arada olmak için derneğimizde çalışmalarımız hızla devam ediyor” ifadesine yer verdi.

Yükseliş Koleji kurucusu hayırsever işinsanı Nuri Üysen ise, “Dernekler çatısı altında yapılan toplumsal yardımlaşma ve dayanışma geleneği toplumumuzda önemli bir boşluğu doldurmakta ve toplumsal barışa büyük katkı sağlamaktadır. Hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için kıymetli dernek başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, derneğimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.