DÜZEN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Hatay’ın İskenderun ilçesinin küçük sanayi sitesi eski esnaflarından 82 yaşında yaşama veda eden merhum Ömer Düzen, ailesi, yakınları, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen, Avukat Yahya Kemal Düzen, İskenderun Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Düzen ve Eczacı Nihal Düzen’in babası Küçük Sanayi sitesi ve kentin tanınmış esnaflarından Ömer Düzen’in cenazesi Kaptan Mehmet Paşa camiine getirildi.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazında İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, siyaset, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ve spor camiasından çok sayıda sevenini saf tuttu, merhum Ömer Düzen için helallik verdi.

Kılınan cenaze namazının ardından tabutu sevenlerinin omuzlarında cenaze aracına kadar taşınan merhum Ömer Düzen’in cenazesi, Karaağaç Asri Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verilerek son yolculuğuna uğurlandı.
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli Düzen Ailesi’ne sabır ve başsağlığı dileriz.
HABER MERKEZİ