AK PARTİ HATAY TEŞKİLAT AKADEMİSİNE HAZIRLANIYOR

AK Parti’de Teşkilat Akademisi “Türkiye Yüzyılı” Eğitim Programı bu hafta Hatay’da gerçekleşecek.

26 Kasım tarihinde Helena Center’da gerçekleşecek Teşkilat Akademisi Eğitim Programı “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle partililere anlatılacak.

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsadığını belirten AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal: “Toplam 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler veriliyor. Eğitimlerin ana teması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı “Türkiye Yüzyılı” vizyon belgesi olarak planlandı. İlk eğitimler 5-6 Kasım tarihlerinde başladı. 26-27 Kasım tarihlerinde Hatay, Osmaniye, Yalova, Kocaeli, Ardahan, Erzurum ve Erzincan’da gerçekleştirilecek eğitimlerle birlikte dördüncü hafta tamamlanmış olacak. Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. İlimiz Hatay’da gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimi ilimizde daha önce 1 kez gerçekleştirdik. Bu 2. dönemi. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından veriliyor. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim veriyor” dedi.

AK Parti; Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor vurgusu yapan Başkan Yeşildal: “Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine yapılıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik. Teşkilat Akademisi eğitim programı, dört ders başlığında veriliyor olup 15 ilçemizin katılımıyla gerçekleştirilecek. 26 Kasım Cumartesi Günü Saat 10:00’da başlayacak eğitim programımızda Erol Kaya, Abdurrahman Uzun, Yusuf Alabarda ve Mücahit Yanılmaz’ı ilimizde ağırlayacağız” diye konuştu.