SARISEKİ’DEKİ STADYUM İNŞAATI VE ZİRAAT PARK PROJESİ HIZLA İLERLİYOR

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte Sarıseki Fuat Tosyalı Tesisleri Stadyum inşaatı ve Ziraat Park projesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

KISA BİR SÜREDE TAMAMLANACAK
Sarıseki’de devam eden stat çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Tosyalı, “Projemizi en kısa zamanda tamamlayarak kentimizin hizmetine sunacağız. Şuanda idari binalar, tribünler, sosyal alanlar, soyunma odaları, hakem odaları ve zeminde çalışmalar devam ediyor. Spor severlerimize yakışır ,kentimize yakışır bir stadyum yapma gayretindeyiz” dedi.

FUTBOLSEVERLER GÜZEL BİR ORTAMDA MAÇ İZLEYECEK
Belediye Başkanı Tosyalı, “Çalışmalar tamamlandığında sporseverler güzel bir ortamda maçları izleyecekler. Buradaki çalışmaları anlık takip ediyoruz. Spora ve sporcuya her zaman destek olduk olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ZİRAAT PARK PROJESİNE YERİNDE İNCELEME
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ile birlikte “Ziraat Bahçesi” olarak bilenen arazide de incelemelerde bulundu.

Kent insanının sosyal, kültürel alanda birçok ihtiyacına cevap verecek olan “Ziraat Park” projesine büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Vekilimiz ile birlikte “Ziraat Park” projemizin yerinde incelemelerde bulunduk. Yapılması planlanan “Ziraat Park” projemiz hakkında bilgiler paylaşarak karşılıklı görüş alışverişi gerçekleştirdik. Kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında istişarelerimizi sürdüreceğiz. Bu alan İskenderun halkının nefes alacağı yeni bir yaşam alanına dönüşecek. Projemiz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
HABER MERKEZİ