İTSO BAŞKANI YILMAZ, ‘İSKENDERUNUMUZ’UN YARARINA FAYDALI ÇALIŞMALARA HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ!’

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nda 58 üye ve 22 Meslek Grubundan oluşan Meclis üyelerinin seçilmesinin ardından, ilk toplantısını yapan Meclis, yeni Başkan ve yönetimini de belirledi. Tek liste halinde gidilen seçim sonunda Levent Hakkı Yılmaz, Meclis üyelerinin oyuyla güven tazeleyerek yeniden İTSO Başkanlığına getirildi.

İskenderun ekonomisine yön verecek olan yeni yönetim, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yeni yönetiminin yanı sıra TOBB delegeleri, Disiplin Kurulu üyeleri, İTSO Meclis Başkanı ve vakıf yönetimini de belirledi.

‘BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, seçimlerin sona ermesiyle meclis üyelerine hitaben yaptığı selamlama konuşmasında; “Çok değerli yönetim kurulu üyelerim ve Meclis üyesi arkadaşlarım. Bu gün seçim süreci geçirdik. Yönetim kurulu, TOBB Genel Kurul Delagasyon seçimleri, Meclis Başkanı ve Vakıf Başkanımız ve yönetimini sizlerin oylarıyla belirledik. Bizlere bu onurlu görevi veren tüm Meclis üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İskenderun’u temsil eden bu meclisin herkese tüm İskenderun’a ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde kavga gürültü yaşamadan bölgemiz ekonomisine değer katacağımız faaliyetleri konuşarak yeni süreci el birliği ile yürüteceğimize yürekten inanıyorum. Bu dönemde yine projelerin konuşulduğu, ekonominin konuşulduğu, İskenderun ve bölgemize faydalı işler yapılacak çalışmalara hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile İTSO’nun yeni yönetimi ve Meclisinin bölgemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz kaptanlığındaki yönetim kurulu şu şekilde oluştu;
Mahir Taner
Gassan Kuran
Sanem Akpınar
Hıdır Güneş
Sedat Uysal
Yılmaz Çağan
Levent Çam
Fuat Keser
Nedim Şaban
Ali Çıtanak

Meclis Başkanı ise Zeki Altun oldu..
Meclis başkan yardımcısı Alihan Aslan- Çağrı Aytaş.
Katip Üye ise Süleyman Kurtoğlu.

DİSİPLİN KURULU
Nuri Üysen
Bayram Alpagül
Mehmet Kesik
Müfit Tennioğlu
Yılmaz Özen
Gürsel Yiğit

TOBB DELEGELERİ
Tahsin Öztekin
Sezer Kara
Nihad Belli
Abdurrahman Bilgili
Yusuf Akar
Servet Uğutmen

İTSO EĞİTİM VE KALKINMA VAKFI YÖNETİM KURULU
Başkan Doğan Erten
Saadet Özmen
Münir Emre Kuran
Nuri Yıldırım
Emin Aşkargenç
Ramazan Sinan Oran
Levend Kılıççıoğlu
Mehmet Ali Sipahioğlu
Yusuf Şanlı

Haber: Yılmaz AKPINAR