İSKENDERUN’U EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMELİYİZ

CRT Group Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, Güney Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Akpınar ile 8. Gün Haber Web Tv Sahibi Gökhan Gökpınar’a ekonomideki gelişmeler üzerine açıklamalarda bulundu.
Dış ticarette önemli fırsatlar bulunduğuna dikkat çeken Atıf Ceritbinmez, CRT Group olarak bölgede ticaret hacmini artıracak hamleler yaptıklarını söyledi.

‘GELİŞİME VE DEĞİŞİME AÇIK OLMALIYIZ’
Bölgede sanayi alanındaki ürün çeşitliliğinin dünya pazarlarında daha çok yer bulması gerektiğine vurgu yapan Ceritbinmez, ihracatta daha fazla pay sahibi olunması için daha fazla çabaya ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı.
CRT Group’un dış ticarette onlarca ülke ile ticaret bağlarının bulunduğunu belirten Atıf Ceritbinmez, özverili ve uyumlu bir ekip çalışmasının ürünü olarak başarılı olduklarını kaydetti.
İskenderun Körfezi ilçeleri ve devamında Osmaniye OSB’de var olan ve devam eden yatırımların küresel ölçüde değer bulması gerektiğini belirten Ceritbinmez, sürekli gelişim ve değişim içinde olduklarını aktardı.

‘İSKENDERUN’UN DAHA DA BÜYÜMESİ İÇİN ÇALIŞMALIYIZ’
Gazeteciler Yılmaz Akpınar ile Gökhan Gökpınar’ın soruları üzerine İTSO seçimleri üzerine de kısa bir değerlendirme yapan Atıf Ceritbinmez, “Seçim bitti ve biz bu yarış sırasında bir çok dostluk edindik. Seçimin ardından yaptığım açıklamada da ifade ettiğim gibi, yeni dönemde görev yapacak Levent Hakkı Yılmaz başkanlığındaki yönetim kurulu ve meclis üyelerine başarılar diliyorum. Seçimin akabinde konuşulması gereken tek şey, sanayicinin kalbine inerek, yardımcı olmak, İskenderun’un daha da büyümesi için çalışmak ve halkın, esnafın kazanımlarını arttırmak olmalıdır“ dedi.

‘BU GÜZEL ŞEHRİN MENSUBU OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM’
Kendisine oy veren vermeyen herkesi ziyaret edeceğini belirten Ceritbinmez, ilkelerini şu kelimelerle anlattı: “Saygınlık, Erişilebilirlik, Hesap verilebilirlik ve şeffaflık, kapsayıcılık, yenilikçilik, iş birliğine açık olmak.. İskenderun ve İskenderunlular güzelliğiyle, ahlakıyla, yaşamıyla, ticaret anlayışıyla her zaman tercih sebebi olmuştur. Mensubu olmaktan övünerek söz ettiğim İskenderun’u sadece Türkiye’de değil Dünya’da da en iyi şekilde temsil etmek hepimizin görevidir” dedi.

CRT Group Ortakları Atıf Ceritbinmez, Nur Ceritbinmez ile Edip Ceritbinmez, gazeteciler Yılmaz Akpınar ve Gökhan Gökpınar’a ziyaretleri ve hoşsohbetleri için teşekkür ederek, günün anısına birlikte fotoğraf verdiler.
Haber: Yılmaz AKPINAR