İSKENDERUN YENİ SANAYİ SİTESİNİN TAPULARI 2023 YILININ MART AYINDA ODAYA VERİLECEK!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ve AK Parti ilçe başkanı Av. Abdülkerim Güven ile birlikte, Madeni İşler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ahmet Çardaklı ve sanayi esnafıyla bir araya geldi, yapılması planlanan yeni sanayi sitesi ile ilgili gelinen son nokta hakkında değerlendirmede bulundu. Milletvekili Özel, İskenderun yeni sanayi sitesinin tapularının 2023 yılının Mart ayında odaya verileceğini müjdeledi.

HER PROJENİN ARKASINDAYIZ, YAPACAĞIZ!
İskenderun sanayi esnafını yakinen ilgilendiren bu durum bölgemizde sevinçle karşılandı.
Denizciler’de Tosçelik Fen Lisesi üst kısımlarında planlanan yeni sanayi sitesinin daha modern ve daha kaliteli bir kalkınmayı amaçladığını belirten Milletvekili Abdülkadir Özel, “400 dönüm arazi içerisinde yeni sanayi sitesinin yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz esnafımıza kulak vermeye, esnafımız için çalışmaya her daim devam edeceğiz. Allah’ın izniyle yeni sanayi sitesini de hayata geçireceğiz” dedi.
Başkan Fatih Tosyalı da, “Daha evvel verdiğimiz müjdenin arkasındayız. İskenderun esnaflarımızı günümüz şartlarına uygun yeni sanayi sitesine en kısa sürede taşıyacağız” diye konuştu.

BELEN’DE PÜRÜZLER GİDERİLDİ
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise “Belen hudutlarında oluşacak ikinci bir sanayi sitesinin pürüzleri düzeltildi ve her iki ilçemiz yakında yeni bir çehreyle sanayileşme yolunda büyük adım atmış olacaklar” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR