EFTELYA PASTANESİ HİZMETE GİRDİ

Hatay’ın İskenderun ilçesinde genç girişimci kurabiye-yaş pasta ve tatlı ustası İsmail Doğan’ın sahipliğini üstlendiği Eftelya Pastanesi, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Mithat Paşa Caddesi 4. Noter yanında yer alan Eftelya Pastanesi’nin açılışına İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Belediye Meclis Üyeleri, Adnan Mursaloğlu, Bülent Kırmızıoğlu, Bülent Şimşek, Corc Boğazoğlu katıldı.

Pastanesinin açılışında, davete katılanlara teşekkür eden işletmeci İsmail Doğan, en kaliteli ve hijyenik ortamda üretilen kuru-yaş pasta, tatlı çeşitleriyle İskenderun halkına hizmet vermekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, genç yaşta girişimcilik ruhuyla byle bir yatırım yapan İsmail Doğan’ı kutlayarak başarılar diledi. Başkan Tosyalı’nın yanı sıra, Meclis üyesi Adnan Mursaloğlu ve iskenderun.org imtiyaz sahibi Ufuk Aktuğ ve gazeteciler ile birlikte ‘hayırlı olması’ dilekleri eşliğinde açılış kurdelasını kesti.

Pastanedeki ürünleri inceleyen Başkan Tosyalı’ya bilgi veren işletme sahibi Doğan, yaş ve kuru pasta çeşitlerinin yanı sıra, poğaça simit gibi ürünleri insanların damak tadına sunduklarını, ayrıca kurye aracılığıyla da müşterilerinin adreslerine hizmet verebileceklerini sözlerine ekledi.