ATSO BAŞKAN ADAYI ALİ KAVAK, ‘ATSO BAŞKANLIĞINA HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM’

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Kavak, bu görevden şahsi olarak hiçbir beklentisinin olmadığını seçimi kazanması halinde ise hizmet etmek için geleceklerini söyledi.
Antakya’da özel bir radyoya konuşan ATSO Başkan adayı Ali Kavak ne siyasi nede başka bir beklenti içerisinde olmadığının altını çizen “Maddi manevi de hiçbir beklentim yok. Benim için ülkemin ve bölgenin kalkınmasına iş insanlarımızın kalkınmasına çocuklarımızın torunlarımızın geleceğinin inşa edilmesine bir katkı sağlıyorsam en mutlu insan benim” dedi.

“ODA HİZMETKÂR, İŞ ADAMLARI SAHİP”
Odanın bir takım yapısal sorunlarının olduğuna inandığını vurgulayan Ali Kavak “Biz kazanırsak hiçbir iş adamının gelmesine gerek kalmayacak hatta biz ayağına gideceğiz, çünkü biz hizmet etmek için oraya geliyoruz, biz hizmetkârız orda. Onun sözünü veriyorum. Bütün Sektörümüzde Eğitime Destek vereceğiz. İhaleler konusunda üyelerimizi bilgilendirip erişim imkânı sağlanacak” diye konuştu.

SEÇİM SONRASI PERSONEL DEĞİŞMEYECEK
Personel ile ilgili bir tek tasarruflarının olmayacağının altını çizen Ali Kavak “Oda personeli eğitmek, iş adamlarımıza iş insanlarımıza yararlı bir hale getirmek, alanlarında profesyonel bir hale getirmek istiyoruz. Onların alacağı eğitim sayesinde iş insanlarımıza çok daha yararlı olacağını düşünüyorum. Tekrar tekrar söylüyorum bizim personel arkadaşlarla hiçbir sorunumuz olmayacak hiç birinin endişesi olmasın hiçbir tedirginlik olmasın, ben söz veriyorum hiç birine negatif bir etkimiz olmayacak” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERE BURS SÖZÜ
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Kavak 2005-2006 yıllarında 200ün üzerinde öğrenciye burs verildiğini hatırlatarak şunları söyledi: “Şimdi mevzuatların gerektirdiği imkânlar doğrultusunda bizim ilk icraatımızdan birisi de ihtiyacı olan öğrencilere burs imkanı sunmak olacak. Bizim dönemimizde bütçe sıkıntısı olmayacak, akıl üreterek bütçeyi kullanacağız, özellikle açıklamak istiyorum öyle bir sorun yaşanmayacak. Meclis üyelerimiz gençlerden oluşacak, Yönetimimde var ve onların görüşüne önem veriyoruz.”
HABER MERKEZİ