VALİ DOĞAN SÜREKLİ SAHADA!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırıkhan ilçemizi ziyaret etti. Yapımı devam eden Kırıkhan OSB, Tarihi Sarı Okul, Kırıkhan Fen Lisesi ve Özova Çırçır Fabrikası’nda çalışmalar hakkında bilgi aldı.

‘İSTİHDAM YARATACAK’
Kırıkhan’da gerçekleşen ziyarette, ilk olarak yapımı devam etmekte olan Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi inşaat alanını inceleyen ve yetkililerden bilgi alan Vali Doğan, “İlçemize ve İlimize önemli bir ekonomik gelir sağlayacağı gibi vatandaşlarımıza da istihdam yaratacak olan Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesi’nin yapım çalışmalarında emeği geçen, burada alın teri döken herkese teşekkür ederim” dedi.

KIRIKHAN FEN LİSESİ SON AŞAMADA
Akabinde Fransız işgali yıllarında ruhban okulu olarak inşa edilen, daha sonra uzun yıllar ilkokul, Halk Eğitim Merkezi olarak da kullanılan ve Kültür, Sanat Merkezine dönüştürülecek olan Tarihi Sarı Okul’da devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.
Daha sonra Vali Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte hayırsever iş insanı Recep Atakaş tarafından yaptırılan Kırıkhan Fen Lisesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BEYAZ ALTIN
Ardından eşi Gülden Gülüzar Doğan ile birlikte, Kırıkhan ilçemizde bulunan ve hali hazırda faaliyet gösteren Özova Çırçır Fabrikasını ziyaret eden Vali Doğan, “gerek tarihi, gerek kültürü kadar tarımıyla da ülkemizin önde gelen şehirlerinden biri olan Hatay’ımızda başlayan beyaz altın pamuk hasadının çiftçilerimize bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.
İncelemelerde Vali Doğan’a, Hatay Milletvekili TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve ilgili kurum temsilcileri eşlik etti.