TÜRK METAL, İSKENDERUN ŞUBESİ İLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!

“İlklerin sendikası” Türk Metal Sendikası, dur durak bilmeden örgütlenmeye devam ediyor. Genel Başkan Pevrul Kavlak’ın öncülüğünde son 12 yılda 90 bin üyeden 250 bin üyeye ulaşan Türk Metal’de bu mücadeleyi öne çıkartan İskenderun şubesinin bu başarının oluşmasında çorbada tuzu var.

Türk Metal’in büyümesinde önemli katkıları olan İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan, ne kadar engel olursa olsun, çabasıyla, kararlılığıyla, inancıyla, yüreğiyle örgütlenme mücadelesinde bu engelleri tek tek aşacak kadar güçlüdür.

Bu konuda en büyük örnek, örgütlenmede kutup yıldızı gibi parlayan İskenderun şubesi gösteriliyor. Türk Metal Ailesinin bir parçası olan Gaziantep Technic 5 emekçileri, Mersin Karun Madencilik emekçileri, İskenderun Eryılmazlar Metal emekçileri, Şanlıurfa Meksan Trafo emekçileri ile örgütlenme hedefini zirveye taşıyan İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan, sendikacılıkta büyük başarı gösteriyor.

BAŞKAN VARAN ÜYELERİN DERTLERİ İLE DERTLENİYOR
Hatay, Mersin, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa bölgeleri gibi geniş bir coğrafyaya hizmet etmek için mücadele eden İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan, Türk Metal üyelerinin dertleri ile dertleniyor, bütün sıkıntılarında yanlarında oluyor, her soruna çözüm üretmek için çırpınıyor. Kimi üyelere ağabey, kimine arkadaş, kimine kardeş ve başkan olarak koşturuyor, yanlarında oluyor. Türk Metal ailesi olarak bütünleşiyor, birbirlerine güveniyor, seviyor ve saygı duyuyorlar.

İSKENDERUN SANA, SEN İSKENDERUN’A ÇOK YAKIŞTIN
Uzlaşmacı kişiliğiyle, dayanışmayı sağlayan duruşuyla İskenderun’da STK olarak güçlü bir farkındalık ortaya koyan Türk Metal İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan, bölgede emekçilerin derdine derman olmak için mücadele ediyor, gecesini gündüzüne katıyor.
Türk Metal Sendikası Genel Başkan Pevrul Kavlak’ın öncülüğünde son 12 yılda 90 bin üyeden 250 bin üyeye ulaşıyor olması, sendikanın vizyonunu ortaya koyuyor.

EMEKÇİNİN EMRİNDE!
Liderin emrinde, emekçilerin hizmetinde olan Türk Metal’de öne çıkan başarının unsurları şunlar;
“Emekçinin bir kör kuruşunu masada bırakmazsan oluyor. Yaptığın toplu sözleşmeler ve emekçilere kazandırmakla oluyor. Şubeye bağlı işyerlerinde çalışan üyelerin tümü, bölgede en iyi ücret alan emekçileridir. Türk Metal büyümeye devam.”

Türk Metal İskenderun 1 Nolu Şube Başkanı Çakır Varan’ın da dediği gibi;
“Liderimiz Önderimiz Emekçinin Ağbeyi Pevrul Kavlak öncülüğünde nice güzel günlere inşallah! Örgütlenme mücadelemizde Sendikamız TÜRK METAL’i tercih eden emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Yuvanıza evinize hoş geldiniz. Bize yol gösteren desteğini esirgemeyen sayın genel başkanım Pevrul kavlak başta olmak üzere Genel Başkan yardımcılarımıza teşkilatımızın değerli çalışanlarına bölgemiz adına teşekkür ediyorum. İnadına Türk Metal!”