ÖKSÜZ’DEN, ATIF CERİTBİNMEZ’E BAŞARI DİLEĞİ

Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Atıf Ceritbinmez’i ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Öksüz, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın, ülkenin en büyük odalarından biri olduğunu dile getirerek “Ticaret ve sanayi odaları, ülkemizdeki en donanımlı ve örgütlü sivil toplum kuruluşlarıdır. İskenderun ticarette marka olması ve marka olacak firmaların ilçemize kazandırılması için oda başkanlarına çok büyük görevler düşüyor. Dünyada Türkiye, Türkiye’de İskenderun ismini kazandırılması için oda başkanların büyük sorumlulukları vardır. Çıktığınız bu kutlu yolda sizlere başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

CRT Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Atıf Ceritbinmez de, işadamlarının ve girişimcilerin bilgi birikimlerinden her zaman faydalanacağını söyleyerek, başkan olması durumunda kenti marka haline getirmenin çabası içerisine gireceğini vurguladı.

Ceritbinmez, başkanlığı durumunda sürekli istişarelerde bulunacağının altını çizerek şunları konuştu: “Değerli iş arkadaşlarımızın birikimleri ve sanayide edindiğim tüm tecrübelerimi İskenderun’a sarf etmek için adaylığımızı ilan ettik. Sizlerin ziyareti vesilesile tüm oda üyelerimizin oylarına talibim. Ziyaretlerinizden ötürü sizlere, Saadet Partisi’ne ve heyetinize teşekkür ederiz.”