KAYMAKAM YÖNDEN’İN İSKENDERUNLULAR’A SELAMI VAR!

İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı Filiz F. Gülşen, eşi Osman Gülşen ile birlikte, İskenderun’da birlik ve beraberlik içerisinde hizmet ettikten sonra İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atanan İskender Yönden’i ziyaret etti.

HASRET GİDERDİLER
Hoşsohbet ortamında geçen ziyarette, İskenderun’u ve İskenderun halkını çok özlediğini belirten Kaymakam Yönden, selamlarını iletti.
İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı Filiz F. Gülşen’e nazik ziyaretinden ötürü teşekkür eden Kaymakam Yönden, “İskenderun’u unutmak mümkün değil. Güzel şehri ve sımsıcak insanlarını özlüyorum” dedi.

GÜZEL PROJELERE İMZA ATTI
Gülşen ise, “Sayın Kaymakamım yeni görev yeriniz tekrar hayırlı olsun, İskenderun’da görev yaptığınız süre boyunca, sizlerle beraber güzel işlere imza attık. İnşallah bu güzel Gaziosmanpaşa ilçemizde de güzel projelere imza atacağınıza eminim. Rabbim sizlere inşallah daha üst makamlarda nasip eder, bugün göstermiş olduğunuz misafirperverlik ve ev sahipliğiniz için teşekkür ederim” dedi.

İSKENDERUN’A İZ BIRAKTI
İskenderun Kilis Kültür Derneği Başkanı Filiz F. Gülşen son olarak, “Sayın kaymakamımız sıcak kanlılığı, samimiyeti, sohbeti ve yaptıklarıyla İskenderun’a iz bırakmıştı. Tüm içtenliği sohbeti ve misafirperverliği ile yine taht kurdu gönlümüze. Tüm hemşehrilerimize selamını iletti. Yolunuz açık olsun kaymakamım. İskenderun Kilis Kültür Derneği Yönetim Kurulu ve tüm Kilisli hemşehrilerimiz adına teşekkürler” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR