BEN YOLA ÇIKTIKLARIMI YOLDA BULDUKLARIMA SATMAM!

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, Zonguldak Kömürspor yenilgisi sonrasında teknik heyete sahip çıktı. Bolat, “Biz teknik ekibimizden razıyız. Bu ekiple başladık, bu ekiple yola devam edeceğiz” dedi.

KAOS İLE YÖNETİLEN HER KULÜP BATMAK ZORUNDADIR
İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın açıklaması şöyle; “26 yıl sonra 2. Lige çıkmışız. Şu anda bir stadımız yok, buna rağmen şampiyonluğa oynuyoruz. Kaldı ki lideriz! Yılların büyük camiası Zonguldak Spor kendi evinde bize karşı 10 kişi ile defans yapmış, topla oynama yüzdesi de %39’a %61, rakip kontrataklarla gol aramış ve bunda da başarılı olmuş. Kendilerini ve stadı ful dolduran ve 90 dakika takımlarını destekleyen Zonguldak Spor taraftarlarını canı gönülden tebrik ediyorum. Şimdi bu yazıyı niye yazıyorum?

Bazı insanlar onlara taraftar demeye bile dilim varmıyor. Takım lider iken, Bülent Hoca istifa etsin diye yazılar yazıyorlar. Nedense bunların hepsi alta alta yazıyor. Bunları yazdıran da buraya kendi hocalarını getirip hüküm sürmek isteyen ve bazı hocalar yıllarca İskenderunspor’u kemirmiş insanlardır. Bu hocaların da hiç bir yerde bir kupası bile yoktur. Demem o ki bazı kesimler nedense bizim yenilmemiz için bekliyorlar.

ŞAMPİYON OLMANIN YOLU KARŞILIKLI SEVGİ VE SAYGIDAN GEÇER
Ben yola çıktıklarımı yolda bulduklarıma satmam. Biz Teknik ekibimizden razıyız Bu ekiple başladık, bu ekiple yola devam edeceğiz. Şampiyon olmanın yolu, karşılıklı sevgi ve saygıdan geçer. Kaos ile yönetilen her kulüp batmak zorundadır. Biz küllerimizden yeniden doğan bir kulübüz. Biz çok zor şartlarda bu görevi yerine getirmek için büyük bir çaba içinde çalışıyoruz.
Size diyeceğim tek bir şey var; sevgi ve saygınızı birbirinizden eksik etmeyin. Etmeyin ki çocuklarımıza örnek olup bir sonraki nesle iyi bir İskenderunspor taraftarları bırakalım.”