ARMİNA ACCESSORİES BİJUTERİ MAĞAZASI HİZMETE GİRDİ

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı’nın da katıldığı törenle Armina Accessories Bijuteri mağazası hizmete girdi.

Takıdan çantaya, kozmetikten cüzdana kadar birçok seçeneği sunan Armina Accessories Bijuteri Hürriyet Mahallesi Şehit Yalçın Aydın Caddesi No 57’de İskenderunlu’ya hizmet veriyor.

İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş’ın Gelini Ebru Mercan Tabaş ve eşi Benyamin Tabaş’ın sahibi olduğu mağazanın açılışına katılan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı “Açılan işyerimiz önce işyeri sahiplerine, sonra ailesine ve halkımıza hayırlı olsun. Bu kardeşlerimizi de cesaretlerinden ötürü tebrik ediyor tekrardan hayırlı olsun diyorum” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin de, zorlu ekonomik koşulların hüküm sürdüğü bu süreçte büyük bir yüreklilikle İskenderun’a böyle bir işyeri kazandırdıkları için sahiplerini kutlayarak “Armina Bijuteride harika şeyler bulacağınızdan eminim. Ben de işyeri sahiplerine ve İskenderun halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İşyeri Sahibi Ebru Mercan Tabaş, Eşi Benyamin Tabaş, İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, eşi Hülya Tabaş ve İskenderun’un tanınmış Kuyumcularından Nebil Gold Daimond Mağaza Sahibi Nebil Tabaş’ın açılış kurdelesini kestiği Armina Bijuteri hizmete girdi.