ZAFER YÜRÜYÜŞÜ!

İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Fener Alayına; İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve eşi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve eşi, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J.Yzb. Yusuf Yıldırım, resmi kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Mehteran eşliğinde Atatürk Anıt Alanında başlayan yürüyüş, İskenderun eski doğum evi kavşağından dönülerek Anıt alanına geçiş yapıldı. Ellerinde Türk bayrağı ile meşalelerle yürüyüşünü tamamlayan vaktandaşlar, daha sonra anıt alanındaki konsere geçtiler.

HAVAİ FİŞEK GÖTERİSİ BÜYÜLEDİ
30 Ağustos Zafer bayramı kutlamaları kapsamında İskenderun Anıt alanında ‘Gitar ve Mavi’ ile Soydan Soydaş sahne aldı. Anıt alalındaki program İzmir marşıyla başladı. Daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı kısa bir konuşma yaparak “Yerel sanatçıların sahne almasını destekliyoruz” dedi.

Havai fişek gösterisinin ardından ise sahneye ilk olarak ‘Gitar ve Mavi’ ekibi çıktı. Kendi tarzını vatandaşlarla buluşturan Gitar ve Mavi izleyicilerden büyük alkış aldı.

Gecenin finalinde ise Soydan Soydaş sahne alarak, kendi tarzıyla seslendirdiği şarkılara izleyiciler de eşlik etti.
Başkan yardımcısı Kemal Nadir Ünal konser bitiminde genç şarkıcılara çiçek takdim etti.