ÜSKÜDAR KAYMAKAMI DELİYÜREK İSKENDERUN’A ATANDI

İskenderun’da kaymakam olarak görev yapan İskender Yönden’in Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atanmasıyla boşalan göreve İstanbul Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla onaylanan ve 12 Ağustos 2022 tarih ve 31921 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi” kapsamında İstanbul Üsküdar İlçesi Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Hatay’ın İskenderun ilçe Kaymakamı oldu.

HATAY’DA 6 KAYMAKAM, 7 VALİ YARDIMCISININ YERİ DEĞİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan 2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi” kapsamında Hatay’da 6 ilçenin kaymakam ile 7 vali yardımcısını yeri değişti.
Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara Samsun Tekkeköy Kaymakamlığına, Malatya Battalgazi Kaymakamı Abdulkadir Duran Payas’a, Defne Kaymakamlığına da Kadir Okatan atandı.

Hayrettin Baskın’ın Kütahya Tavşanlı Kaymakamlığına atanmasıyla Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, Sivas Suşehri Kaymakamlığına atanan Ahmet Korkmaz’ın yerine Hassa’ya Osman Acar, Şanlıurfa Vali Yardımcılığı görevine atanan Erinç Demir’den boşalan Kumlu Kaymakamlığı görevine de Halil İbrahim Yeşilyurt tayin edildi.

ÖZ, MALATYA VALİ YARDIMCISI OLDU
Bir dönem Belen’de kaymakam olarak görev yapan Mehmet Öz Niğde Valiliği Hukuk Müşavirliği görevindeyken 07. 08 2019 tarihli karar ile Hatay Vali Yardımcılığına atanmasına dair hüküm iptal edilerek, Malatya Vali Yardımcılığına ataması yapıldı.

HATAY VALİ YARDIMCILIĞINA ATANANLAR:
Trabzon Vali Yardımcısı Emin Sait Karahaliloğlu, Elazığ Arıcak Kaymakamı Onur Şan, Tekirdağ Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya ve Kilis Elbeyli Kaymakamı Yusuf Turan Hatay Vali yardımcılığına atandı.

HATAY VALİ YARDIMCILIĞINDAN ATANANLAR:
Erhan Günay Manisa Vali Yardımcılığına, Aydın Tetikoğlu ise Mersin Erdemli Kaymakamlığına atandı.
HABER MERKEZİ