OĞLUNU KURTARMAK İÇİN DENİZE ATLAYAN BABA YAŞAMA TUTUNAMADI

Arsuz’un 14. Kilometresinde dalga kırından denize düşen oğlunu kurtarmak isteyen Baba, çevredekilerin yardımıyla kıyıya çıkarıldı, ancak hastaneye sevk edilen Baba Abdulkadir Kaynak (45) hastanede yaşama tutunamadı.

Arsuz İskenderun Karayolu üzerindeki T dalgakıran iskele çevresinde piknik yapan Kaynak ailesinin 13 yaşındaki oğlu Necdet Kaynak uç kısımda oynarken denize düştü. Oğlunu gören baba Abdulkadir Kaynak ise arkasından kendini suya bıraktı. Denizin dalgalı olması nedeniyle ne kendini, ne de oğlunu kurtaramayan baba ile çocuğunu çevredeki vatandaşların yardımıyla kıyıya çıkarıldı.

Her ikisinin de nefes alma zorluğu çekmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahale sonrasında, kısa sürede Baba Abdulkadir Kaynak Özel Gelişim Hastanesi’ne, 13 yaşında oğlu Necdet Kaynak ise Samandağ Deniz Hastanesi’ne sevk ederek tedavi altına alındı.

Durumunun ağır olduğu öğrenilen baba Abdulkadir Kaynak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
13 yaşındaki Necdet Kaynak’in ise durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Oğlunu kurtarmak isterken hayatını kaybeden fedakar baba Abdulkadir Kaynak’ın cenazesi bugün memleketi Kırıkhan’da defnedileceği bildirildi.