MİLLETVEKİLİ ÖZEL VE KAYMAKAM GÖKPINAR, EDİP DEMİRÇELİK YATIRIMINI HAYIRLADI

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar ile birlikte, Arsuz’un Karaağaç OSB bölgesinde demir çelik sektörüne gerçekleştirdiği yeni yatırımla üretim yapan Edip Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez’e ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulundu.

Bölgenin ihtiyacını karşılayacak olan ve demir çelik ürünlerinde iç ve dış piyasalarda satışını yapmak üzere kurulan yeni tesis, zorlu ekonomik koşullarda hem üretim hem istihdam açısından büyük katkı sunuyor.

Milletvekili Özel, Kaymakam Gökpınar ve beraberindeki heyeti kapıda karşılayan Edip Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez, tesis hakkında bilgiler vererek, heyete ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

40 YILLIK TECRÜBE
40 yılı yakın bilgi ve tecrübesi ile uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı amaçladıklarını aktaran başarılı sanayici Mithat Ceritbinmez, “Hedefimiz tercih edilen ve güvenilen bir firma olma özelliğimizi sürdürüp sektörün öncü firmalarından biri olabilmektir” dedi.

Ceritbinmez, “Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel’in bölgeye katkılarını biliyoruz, her çalışmasını yakından takip ediyoruz. Sürekli sahada olan, istişareye önem veren, bizlerle sık sık diyalog halinde olan başarılı bir vekilimizdir. Aynı keza Arsuz Kaymakamımız Sayın H. Hasan Gökpınar da geldiği günden bu yana önemli hizmetlerde bulunmuş, başarılı bir mülki amirimizdir. Ziyaretlerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ediyorum, onur duydum” dedi.

Milletvekili Özel ise, Edip Demir Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Ceritbinmez’e gösterdiği başarıdan dolayı gurur duyduklarını ifade ederek, yatırımın memnuniyet verici olduğunu söyledi. Ayrıca her zaman yanlarında olacaklarını vurguladı.
Ziyaret programı hoşsohbet ortamında devam etti.