HER ZAMAN ARANIZDAYIZ, TELEFONUN UCUNDAYIZ, HİZMET İÇİN VARIZ!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, İlçe Kadın Kolları Başkanı Bedriye Aslan, Belediye Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte saha ziyaretlerinde bulunarak, mahallelerin sorunlarını dinlediler, taleplerini aldılar, çözüm yollarını da istişare ettiler.

İskenderun TOKİ’de, Cırtıman ve Cebike mahallelerinde ikamet eden vatandaşları ziyaret eden AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve beraberindeki heyet, yoğun ilgiyle karşılandılar.

Yaptıkları ziyaretlerde, mahalle sakinlerine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, onların istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı Tosyalı, “Öncelikle devletimizin birliği, beraberliği ve gücü önemlidir. Büyük hedeflerle Allah’ın izniyle çok şeyler yapılıyor. Biliyorsunuz bizler hep aranızdayız. Telefonun ucundayız. Sizleri tekrar ziyaret etmek istedik. En iyi hizmetleri vermeye devam edeceğiz” diyerek, ilgi alaka ve desteklerden dolayı herkese teşekkür ettiler. Her zaman vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaları aralıksız olarak sürdüreceklerini kaydettiler.

Başkan Fatih Tosyalı, iletilenlerin çözüme kavuşması için Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerine talimat verirken, Milletvekili Özel ise aktarılan sorunların takipçisi olacağını ve sorunların çözüme kavuşması için elinden gelen gayreti göstereceğini ifade etti.