ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Erhan Günay, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programı kapsamında ilçe protokolü ile birlikte şehitliği ziyaret etti. Şehitlerin kabrine karanfil bırakarak, dua eden ilçe protokolü, şehit ailelerinin acısını paylaştı.

İskenderun Şehitliği’nde gerçekleştirilen program kapsamında; Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kutsal vatan topraklarımızın bütünlüğü ve milletimizin selameti için canlarını feda ederek şehadete intikal eden tüm aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu. Akabinde ise İstiklal Marşımız okundu. Rütbelerin en üstünü olarak addedilen “şehitlik” mertebesine erişen tüm aziz şehitlerimizin ruhuna izafeten Kur’anı Kerim tilavetinin yapılmasının müteakibinde İskenderun İlçe Müftü Vekili Reşit Yıldız’ın eşliğinde ülkemizin ve milletimizin bekası için dua edildi.

Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Erhan Günay, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehitlerimizin mübarek kabirlerini tek tek ziyaret ederek, baş uçlarına karanfil bırakmasının yanı sıra muhterem aileleriyle de yakından ilgilenerek acılarını paylaştı.

Şehitlik ziyareti programına, Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Erhan Günay, AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İSTE Rektör Vekili Prof. Dr. Gökhan Gündüz, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftü Vekili Reşit Yıldız, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman ve SYDV Müdürü Erkan Kaya katıldı.
HABER MERKEZİ