İSKENDERUN’DA HALK İLE BULUŞMA TOPLANTISI

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara’nın başkanlığında ve ilgili kurum ve kuruluşların amirlerinin de katılımlarıyla ‘Muhtarlarla Buluşma, Halkla Buluşma, Güvenlik ve Eğitim Toplantısı’ düzenlendi.

İskenderun’da düzenli olarak gerçekleşen ve mahallelerin genel durumu başta olmak üzere, eğitim, sağlık, asayiş, güvenlik, mahalli hizmetlerinin konuşulduğu toplantıda talep ve beklentiler dinleniyor, çözüme odaklı çalışmalar yapılıyor.

Oruç Reis İlkokulu’nun ev sahipliğinde ve Kaymakam Dr. Polat Kara’nın riyasetinde düzenlenen toplantıya; İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Erkan Kaya, ilgili kurum ve kuruluşların teknik ve idari yetkilileri, okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Dr. Polat Kara, kamu hizmetlerinin işleyişine dair yaptığı fikir teatisinin akabinde kurum müdürleri, mahalle muhtarları, okul idarecileri ve okul aile birliği yöneticileri ile sohbet ortamında bir araya gelerek, fikir ve önerilerini de alarak, eğitim, sağlık, asayiş, güvenlik, mahalli hizmetler v. b. genel kamu hizmetlerinin işleyişine yönelik çözüm odaklı istişarede bulundu.
HABER MERKEZİ