BELEN’DE ‘YENİ SANAYİ SİTESİ’NİN ARAZİ TAPUSU ALINDI

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belen Milli Emlak Müdürlüğü’nden, yeni sanayi sitesi için 16.244.58 m2 arazinin tapusunu aldılar.

İskenderun ve Belen sınırları içerisinde Otobanın hemen üst kısmında yer alan arazilerin İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi tarafından alınmaları ile yeni sanayi sitesinin sınırları belirlenmeye başladı.

İskenderun’a daha modern bir Sanayi Sitesi kurulması için gecesini gündüzüne katan Ankara yollarını aşındıran, tüm bürokratik işlemleri özveri ile yerine getiren İbrahim Açıkgöz ve yönetimi, son olarak Belen Milli Emlak’tan 16.244.58 m2 arazinin tapusunu aldılar.

İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi tarafından şu ana kadar şahıs ve devletten alınan tapuların toplamının ise 80 dönüm olduğu ifade edildi.

Tapuların alınması ve imzaların atılması esnasında, İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz, 2.Başkan Hasip Yıldırım, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın yer aldılar. Belen Milli Emlak Yetkilisi Cihan Durmuş ve Tapu müdür yardımcısı Murat Yılmaz da tapuların imzalanması esnasında hazır bulundular.

İskenderun’a daha modern bir sanayi sitesi kazandırmak için yoğun çaba sarf eden ve sanayi esnafının da desteği ile bu yolculukta emin adımlara ilerleyen İskenderun Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı İbrahim Açıkgöz, “İskenderun Belen sınırları içerisinde yapacağımız Yeni Sanayi Sitemizin arsa tapu alım işlerine devam ediyoruz. Çıkmış olduğumuz bu zorlu yolda her zaman yanımızda olan ve bizlerden desteğini esirgemeyen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e, İTSO Yönetim Kurulu Başkanımız Levent Hakkı Yılmaz’a yönetim kurulu üyelerime, bizlere her zaman destek olan üyelerimize ve emeği geçen tüm arkadaşlara şahsım adına teşekkür ediyorum. Her geçen yıl sanayimizin sınırları şekilleniyor” dedi.
HABER MERKEZİ