BAŞARIYLA EĞİTİYOR

Asaş Filtre Sanayi bünyesindeki Asaş Spor Futbol okulunda 125 öğrenciyi, MKÜ 4. Sınıf Beden Eğitimi öğrencisi 27 yaşındaki Eda Söyler eğitiyor.

Asaş Filtre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve Asaş Spor Kulüp Başkanı Zeki Göçmen, “Kadınlarımızın her alanda görev alması bizleri mutlu etmektedir. Asaş Spor Kulübümüzün yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda futbol okulumuzun antrenörlüğüne Eda Söyler’i getirme kararı aldık. Bu kararımız gerek öğrencilerimiz, gerek ise öğrenci velilerimiz tarafından olumlu karşılanmıştır. Asaş Filtre A.Ş olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonra da eğitimlerini gören 125 öğrencilerimize desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Asaş Spor Futbol Okulunun kadın antrenör Eda Söyler de yaptığı açıklamada, “Kadınlar olarak bizim ülkece en büyük problemlerimizden biri kendimize inanmamız ve güvenimizin olmamasıdır. Benim işim gerçekten çok zor gibi görünüyor. Erkeklerin egemen olduğu futbol mesleğinde işin içerisine girdiğinizde ne kadar kolay ve neşeli olduğunu göreceksiniz. Her kadın kendilerine inanıp güvensinler. Kendine güveni olan kadınların yapamayacağı hiç bir şey yok. Bana bu fırsatı veren Asaş Filtre Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Göçmen’e ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi.
HABER MERKEZİ