15 TEMMUZ GAZİMİZE ZİYARET

Hatay Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Erhan Günay ve beraberindeki protokol heyeti, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla 15 Temmuz Gazisi Kadir Bolattürk ve ailesini ziyaret etti.

Şehadete şahit olan kahraman 15 Temmuz Gazisi Kadir Bolattürk ve ailesi ile sohbet ortamında bir araya gelen Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Erhan Günay ve beraberindeki protokol heyeti, Türkiye aşkına, milli ve manevi değerlerimiz uğruna gösterdiği fedakarlık dolayısıyla bir kez daha teşekkür etmelerinin yanı sıra herhangi bir istek ya da ihtiyaçları olup olmadığı yönünde hasbihal ettiler.

Ziyaret esnasında hoşsohbet ortamında bir araya geldiğimiz şehit ve gazi ailelerimiz ile bayramın maneviyatının paylaşılmasının yanı sıra aziz şehitlerimizin ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizin ruhuna izafeten Kur’anı Kerim de okundu.

Söz konusu ziyarete; Vali Yardımcısı ve İskenderun Kaymakam Vekili Erhan Günay’ın yanı sıra AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, İSTE Rektör Vekili Prof. Dr. Gökhan Gündüz, 39’uncu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Yardımcısı ve Şehit Teğmen Ahmet Tor Kışlası Komutanı P. Kurmay Albay Serdar İpekoğlu, Sahil Güvenlik Doğu Akdeniz Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftü Vekili Reşit Yıldız, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman ve SYDV Müdürü Erkan Kaya katıldı.