TÜRK KIZILAY İSKENDERUN ŞUBESİ HER DERDE DERMAN OLUYOR

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu, Türk Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ve yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu. Her zaman ve her koşulda, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Kızılay, şube binasının konforu ve yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çekiyor.

Ülkemizin her köşesinde çaresiz insanlara derman olan Türk Kızılay’ı Dünya’da örnek bir kuruluş olarak gösteriliyor. Türk Kızılıyı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri ve yönetim kurulu üyelerini, şube yönetim binasında ziyaret eden İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, burada Türk Kızılayı’nın yaptıkları çalışmaları yerinde gördüler, bilgi sahibi oldular.

100 öğrenciye yurt imkanı tanıyan Kızılay’da, yemekler esnaf lokantası kalitesinde veriliyor. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere depolarda kıyafetler hazırlanırken, yurdun okuma, dinlenme ve kütüphane odaları öğrencilere hizmet veriyor.

Ziyaret samimi bir ortamda geçerken, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, “Yapmış olduğunuz tüm çalışmaları yakından takip ediyoruz. Türk Kızılayı halkımızın her zaman yanında oluyor. İhtiyaçlarına karşılık veriyor. Emek eden tüm kızılay gönüllülerini kutluyorum. Kuruluş yıldönümüz kutlu olsun” dedi.

İskenderun Kızılay Şube Başkanı Recep Sivri ise, “Basın bizim gözümüz kulağımız. Bizlere sürekli destek veriyorsunuz. Ziyaretiniz bizleri mutlu etti. Çalışmalarınızı çok önemsiyoruz. Her konuda bizlere yön veriyorsunuz” dedi.

Konuşmalar sonrasında gazetecilere Kızılay binası gezdirildi ve burada yapılan tüm faaliyetler tek tek anlatıldı.
Kızılay İskenderun Şube yurdunda kalan tüm öğrencilerin yemeğinden giyimine ve konforuna kadar herşey Kızılay şubesi tarafından karşılanıyor.
HABER MERKEZİ