SAHADA TAM GAZ ZİYARET!

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve AK Parti ilçe başkanı Av. Abdülkerim Güven, Sakarya Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı’nı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti, pazar esnafına hayırlı işler olsun dileklerini ilettiler.

Toplumun her kesimiyle bir araya gelen Milletvekili Abdülkadir Özel ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, vatandaşlardan takdir topluyor.

Milletvekili Özel ve Başkan Fatih Tosyalı: “Esnafımızla her fırsatta bir araya geliyoruz, düşüncelerine ve tecrübelerine başvuruyoruz. Semt pazarında bulunan esnafımız da yine toplumumuzun nabzını tutan bu anlamda sahaya hâkim olan ticaret ehlimiz. Vatandaşlarımızın rahatlıkla alışverişlerini yapmaları adına esnafımızla birlikte hareket ederek çözüm üretiyoruz. Bu anlamda semt pazarı esnafımıza da teşekkür ediyoruz” dediler.

Milletvekili Özel ve Belediye Başkanı Tosyalı, gün içerisinde İskenderun Sanayi Sitesinde esnafları da ziyaret ederek, “Birlik ve beraberlikte hep kendini ispatlamış insanlarımızla ve vatandaşlarımızla beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz “diyerek sanayi esnafı ziyaretini tamamladı.

Heyet, daha sonra Arsuz Arpaderesi Muhtarı Ayhan Kuş’u işyerinde ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR