İYİ PARTİ İL BAŞKANI ŞEFİK ÇİRKİN, ‘BİZ KİMİN VEKİL OLACAĞIYLA DEĞİL, 3 VEKİL ÇIKARMAKLA MEŞGULÜZ’

İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, ‘Son günlerde İYİ Parti’de milletvekili adayı olacak İl başkanlarının istifa edeceği yolunda yaygın bir algı oluşturulduğunu’ hatırlatarak, “İYİ Parti’nin gündeminde böyle bir konu yoktur. İYİ Parti’nin ve İYİ Partililerin mayası sağlamdır. O sebeple mayası bozuklara teslim olmaz” dedi.

‘İYİ PARTİ MAYASI BOZUKLARA TESLİM OLMAZ’
İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin, sosyal medyadaki sayfasında yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanımızdan böyle bir talimat gelirse İl Başkanlarımız bu talimatı uygulamakta 1 saniye bile gecikmez, Ancak İYİ Partinin gündeminde böyle bir konu yoktur. Garip olan bu konunun belli mahfillerce halka yayılmasıdır. Halbu ki bu İYİ Parti’nin iç işidir ve kimseyi ilgilendirmez. Bize bu açıklamayı yapmak zorunda bırakan bazı çevrelerin bu dedikodu ile bizi yıpratmak, karıştırmak hevesidir.

‘SİYASİ FIRSATÇILARA HARCANACAK ZAMANIMIZ YOKTUR’
İYİ Parti’nin önlenemeyen yükselişi elbette bize yönelik dezenformasyon faaliyetlerini artıracaktır. Mesele içimizde ki arkadaşların buna alet olmasını engellemektir. İYİ Parti tabanı, teşkilatı ve yüce Türk Milleti ile birlik içinde emin adımlarla iktidara yürümektedir. Hal böyleyken siyasi fırsatçılara harcanacak zamanımız yoktur. Fitne en aşağılık davranış biçimlerinden biridir. Ancak İYİ Parti’nin ve İYİ Partililerin mayası sağlamdır. O sebeple mayası bozuklara teslim olmaz” dedi.

‘HEDEFİMİZ HATAY’DA 3 VEKİL ÇIKARMAKTIR’
İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin yazının devamında, “Şahsıma gelince; Hedefimiz Hatay’da 3 vekil çıkarmaktır. Biz bu 3 kişinin kim olacağı ile değil o sayıyı bulmakla meşgulüz. Bunlar kim olur ya da içinde biz olur muyuz o bilinmez ve Allah’ın nasibidir. Tabanımızın ve Hatay halkının takdiridir. Genel Merkezimiz ve Genel Başkanımız son kararı verecektir, O karara boynumuz kıldan incedir. Bizim taleplerimiz yüce Allah’ın nasibi ile sınırlıdır. Kimde bir hakkımız varsa helal olsun, ancak fitneyi de Allah’a havale etme hakkımız bakidir. Ben bizi bu günlere getiren tabanımızı ve teşkilatımızı her zaman şükranla anarım. İnşallah bu gayret Hatay’da bir seçim zaferi ve Türkiye’de iktidarla taçlanacaktır” açıklamasında bulundu.