İNTİHAR GİRİŞİMİNE BAKARKEN ZİNCİRLEME KAZA OLDU

Hatay’ın İskenderun ilçesinde uluslararası karayolu üzerindeki binaya çıkan intihar girişimcisini izlemek için duran araç, zincirleme trafik kazasına neden oldu. Yaşanan kazaya karışan araçlar hurdaya döndü.

Edinilen bilgilere göre İsmet İnönü Mahallesi’nde Deniz Er Eğitim Alayının karşısındaki binanın çatısına çıkan bir vatandaş intihar girişiminde bulundu.

Bu anlarda sağlık ve emniyet ekipleri bölgeye sevk edilerek önlemler almaya, intihar girişimcisini ikna etmeye çalıştığı sırada, uluslararası E91 karayolundan gelen gürültü bütün dikkatleri o yöne çevirdi. Belen İskenderun istikametinde seyir halindeyken intihar girişimini izleme merakının neden olduğu ileri sürülen trafik kazasında dört araç çarpıştı.

Meydana gelen zincirleme kazada otomobillerde büyük hasar oluşurken, araçlarda yaralıların bulunduğu belirtildi. Olay yerinden tesadüfen geçen ve kazazedelere geçmiş olsun dileklerini ileten Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, kazanın oluşuyla ilgili çevredekiler ile yetkililerden bilgiler aldı. Maddi hasarlı ve yaralamalı kazada durumu ağır olanın bulunmadığı öğrenildi.