İGC YÖNETİMİNDEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi partilere iade-i ziyaret gerçekleştirdiler. İlk ziyaretini MHP ilçe Baştanı Turan Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine gerçekleştiren Gazeteciler Cemiyeti yönetimi burada genel konuların sohbetini gerçekleştirdiler.

İLK ZİYARET MHP’YE..
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, “Daha önce bizlere yaptığınız ziyaretler nedeniyle sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlerde sizlere yönetim kurulu olarak iade-i ziyaret gerçekleştirmek istedik” dedi.
İlçe Başkanı Turan Bozkurt yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bölgemizin sesi sizlersizin her süreçte bizlerin seslerini halkımızla buluşturuyorsunuz bu konuda sizlere teşekkür ederim” dedi.
Ziyarette Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu da hazır bulundu.

CHP ZİYARETİNDE BAŞKAN SAVAŞ DA YER ALDI
Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri daha sonra ise CHP ilçe teşkilatına geçti. Ziyaret programında Başkanı Yusuf Mansuroğlu’nun yanı sıra, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’da hazır bulundu.
İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, “Bize ziyarette bulunan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bizlerin yanında olması güzel bir tesadüf oldu” dedi.
Başkan Diyap Atar ise memnuniyetini dile getirerek, HBB’nin çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

İGC, İYİ PARTİ YÖNETİMİYLE BİR ARAYA GELDİ
Daha sonra İYİ Parti İlçe Başkanı Mustafa Barın ve Yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve yönetimi, burada ülke siyasetiyle ilgili sohbet gerçekleştirdiler.
Başkan Barın, yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Cemiyet Başkanı Atar ise, “Tüm siyasi partilere aynı mesafede duruyoruz ve sesinizi her zaman duyurmaya çalışıyoruz” dedi.

AK PARTİ’DE VERİMLİ SOHBET
Son olarak AK Parti İskenderun İlçe Yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştiren Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, burada İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ve yönetimi tarafından karşılandı. Başkan Güven, “Bugün bizleri teşkilat binamızda ziyaret eden İskenderun Gazeteciler Cemiyetimizin değerli başkan ve yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.
Başkan Diyap Atar ise “Tüm siyasi partilerimizi ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz, ev sahipliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
HABER MERKEZİ