ÇEVRE BİZİM, ÇEVREYİ YARINLAR İÇİN KORUMALIYIZ!

İskenderun Belediyesi tarafından Çevre haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda çevre temizliğinin önemi anlatıldı.
Etkinlikte, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri “Temizliyorsak Sebebi Var!” sloganıyla Millet Bahçesi’nde Kaymakam Polat Kara, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz ve İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım’ın katılımlarıyla çöp toplanma etkinliği yaptı.

Millet Parkı’ndaki anlamlı etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gelecek nesillere temiz çevre ve sağlıklı bir doğa bırakmak amacıyla güne güzel bir çalışmayla başladıklarını söyledi.

Etkinliğe katılan tüm gönüllüleri tebrik eden Başkan Tosyalı, “Çevreden en yüksek şekilde istifade etmek insanın en doğal hakkı. Ama istifade ederken kirletmemeliyiz. Çevreyle barışık bir şekilde hareket etmeliyiz. Bu bilinçle çevreyi temizliyoruz. Çevre bizim. Çevreyi yarınlar için korumalıyız” diyerek, çevre temizleme etkinliğine katılan herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı aynı gün, İskenderun Belediyesi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen İlkokul Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği etkinliklerinin ödül törenine, İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara ve Gençlik Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ile birlikte katıldı.
Başkan Tosyalı, “Dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini takdim ederek organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettik” dedi.