BABACAN, ‘ACI TABLO BİZİ GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA ZORLUYOR’

DEVA Partisi İskenderun İlçe birinci olağan genel kuruluna katılan Genel Başkanı Ali Babacan, ülkenin çoklu organ yetmezliği çeken hasta benzetmesi yaparak, “Bu hastalıktan, krizin pençesinden bizler birlikte kurtaracağız” dedi.

DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı birinci olağan kongresine Genel Başkanı Ali Babacan, Genel Merkez yönetim kurulu üyeleri, davetliler ve partililer katıldı.

Türkiye’nin yarasına deva olacak bir partinin ilçe başkanı olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten DEVA Partisi İskenderun İlçe Başkanı Güven Gündüz, “30 yaşında genç biri olarak hayatımda ilk defa bir siyasi partiye girdim bundan sonra da ülkemizin ve vatandaşlarımızın huzuru için gece gündüz çalışacağız” diye konuştu. 

DEMOKRASİ HİKAYEMİZİ BİRLİKTE YAZACAĞIZ
Genel Başkanı Ali Babacan da, DEVA Partisinin ülkenin dört bir yanında damla damla büyüdüğünü ifade ederek “Artık Türkiye’nin DEVA’sı Türkiye’nin DEVA’ya susamış topraklarına hızla yayılıyor. Türkiye Nihayet DEVA’sına kavuşuyor. Ben DEVA Partisi teşkilatının gücünü her gün Türkiye’nin her yerinde görüyor ve yüreğimde hissediyorum. Türkiye çok büyük yarınlara doğru koşacak. İnşallah bunları size başaracaksınız. Türkiye’nin tam demokrasi hikâyesini sizlerle beraber yazacağız. Nice başarıların altına hep beraber imzamız atacağız. Bu ülkenin zenginliği başlatacak kadrolar yine bizler olacağız. Ülkemize bu krizlerin pençesinden hep beraber bizler kurtaracağız. Özgür ve zengin bir ülke olacak inşallah” şeklinde konuştu. 

‘ÜLKEYİ KRİZİN PENÇESİNDEN BİZLER KURTARACAĞIZ…’
Türkiye’de vatandaşların çok dertli olduğunun altını çizen Babacan şöyle devam etti: “Hanımefendi bağırdı; ‘enflasyon, enflasyon!’ diye çarşının ortasında. Bir esnafımız; 3 Haziran günü karşılaştık elindeki evrakları gösterdi. İş yerini kapatma müracaatı belgelerini yapmış ‘vermeye gidiyorum, yapamadım. Kriz benim iş yerimi alıp götürdü’ dedi. Sokaktaki tablo bu! Gittiğim her yerde arkadaşlar, gayet iyi görüyorum. İşte bu acı tabloyu çözmenin sorumluluğunu da hep beraber iliklerimize kadar hissediyoruz. Bu acı tablo bizi gece gündüz çalışmaya zorluyor, sorumluluğumuzun çok iyi farkındayız. Çünkü değerli arkadaşlar şu anda ülkemiz aynı hastalarda görülen çoklu organ yetmezliği gibi çok boyutlu bir krizin içerisindeyiz. Ekonomik krizde, hukuk adalet krizde, eğitim krizde, dış politika krizde her alanda hep her alanda kriz yaşıyoruz. Maalesef artık sağlık krizi Sağlık sistemi çöküyor. Randevular teşhisler konulamıyor, ameliyatlar yapılamıyor. İlaçlar bulunamıyor. Tıbbi malzeme bulmakta güçlük çekiyor vatandaşlarımız aradığı ilaçlar yok, yok yok! ülkesi olduk. Sebebi arkadaşlar sadece ve sadece iş bilmezlik, başka bir şey değil. Seçim günü geldiğinde vatandaşlarımız oy pusulasında DEVA’yı tercih edecek, sonrası bizde… Artık hiç kimsenin hayal bile kuramadığını sözlerine ekleyen Babacan “Gençler emekliler dar ve sabit gelirliler Çiftçiler esnaf Ama herkes enflasyon karşısında ininim inim inliyor. Vatandaş markette pazarda alışverişte gerçek enflasyonu görüyor. Siz ne açıklarsanız açıklayın” dedi.