ALTIN ADAMLARDAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası geleneksel hale getirdikleri ‘Bu Bayram da Sen Güldür’ projesi kapsamında, Gültepe İlkokulu ve Gültepe Ortaokulu öğrencilerine kurban bayramı öncesinde hediye kıyafetler dağıttı.

Kuyumcu esnafının, eğitim camiasına her zaman yardımda bulunacağını kaydeden İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, ellerinden geldiğince bu tür projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Okul öğrencilerine hediyelerini bizzat kendi elleriyle dağıtan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyeleri, çocukların bayramlarını erkenden kutladılar.

Kurban Bayramı hediyelerini okul kapanmadan öğrencilere ulaştırmak istediklerini ve bu nedenle etkinliği erken yaptıklarını ifade eden oda yönetimi, çocukları mutlu etmenin, onların yüzlerini güldürmenin paha biçilemez olduğunu dile getirdiler.

ÇOCUKLAR MUTLU OLDU
Yıllardır ‘Bu Bayram da Sen Güldür’ projesi kapsamında çocuklara kıyafet ve ayakkabı gibi çeşitli hediyeler ve bayramlıklar dağıttıklarını hatırlatan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat; “Geçen bayram Cebike’deki bir okulumuzda öğrencilerle bir araya geldik. Okulların erken kapanmasından dolayı bayramdan önce Gültepe Okulu öğrencilerimizi ziyaret geldik. Söyleyecek çok söz var. Baktığınız zaman buralara hizmetin gelmediğini veya geç geldiğini görüyoruz. Neticede bir ülkenin kalkınması eğitimden geçer. Biz İskenderun Kuyumcular Odası olarak herkese yetişmemiz mümkün değil ama bizim işimiz lak-lakla değil hizmetle, hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün bu okul yarın başka bir okul olur. Önemli olan bu gençlerin vatana millete hayırlı olmaları için güzel eğitmek. Müdür beye ve tüm öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu üyelerime ve esnafıma da huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu bayramda sen güldür projemizin ikincisini de gönül rahatlığıyla yapmış bulunmaktayız” diye konuştu.
Öğretmen ve öğrenciler yaptıkları yardımdan dolayı Kuyumcular Esnafına teşekkürlerini sundular.