ODİN REDİ OTEL TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Arsuz turizmine önemli katkı sunacak Odin Redi Otel görkemli törenle hizmete açıldı. Başarılı ve tecrübeli girişimci Ogün Zidanoğlu’nun işletmeciliğini yaptığı Odin Redi Otel, geniş katılımlı bir törenle hizmete girdi.

Açılış kurdelesini Arsuz Kaymakamı H.Hasan Gökpınar, AK Parti Arsuz İlçe Başkanı Bünyamin Nal ve çok sayıda davetlinin yaptığı Odin Redi Otel, otelcilik kalitesinin üst sınırlarında hizmet verme parolasıyla konuklarını ağırlıyor.

Turizm sektörüne yepyeni bir boyut kazandıran işletmeci Ogün Zidanoğlu, açılışta konuklarla yakından ilgilenerek, mükemmel bir misafirperverlik örneği sergiledi. Arsuz’un turizm potansiyeline inanarak tecrübe ve enerjisini Odin Redi Otel’e harcayarak bölgemize kazandıran başarılı girişimci Zidanoğlu, bölge halkına kaliteli hizmet sunmak amacıyla çabalarını sürdürüyor.

Kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutacaklarını ifade eden Ogün Zidanoglu, “Halkımızı en güzel şekilde ağırlayıp onlara kaliteli bir hizmet sunacağız. Hizmet kalitemiz her zaman artacak” diye konuştu.
HABER MERKEZİ