KAYMAKAM YÖNDEN’DEN DUYGULANDIRAN VEDA!

İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atanan İskender Yönden’e İskenderun kaymakamlığı önündeki parkta toplumun tüm kesimlerinin ilgi yoğun gösterdiği muhteşem bir uğurlama töreni gerçekleştirildi.

Hatay’la ilk yolları 2010-14 yılları arasında Erzin Kaymakamlığı döneminde kesişen İskender Yönden, İskenderun’da da 2018-22 döneminde yaklaşık 4 yıl görev yaparak bu süreçte toplumun tüm kesimlerine dokunup, temas kurarak büyük dostluklar edindi.

Kaymakam İskender Yönden’in Erzin ve İskenderun ilçelerinde görev yaptığı 8 yılda bölge insanıyla oluşturduğu güçlü gönül bağı, Kaymakamlık önünde düzenlenen vedalaşma tören alanını sevenleriyle doldurdu, müthiş bir sevgi yumağı yarattı.Hatay’ın iki ilçesinde görev yapmasına karşın birçok ilçenden seveni veda töreninde Kaymakam İskender Yönden ile eşi Ayşenur Yönden’i yalnız bırakmadı.

Kaymakam Yönden kendini uğurlamaya gelen herkesle tokalaştı, kucaklaştı ve vedalaştı. Bu anlarda her kucaklaşma, her veda duygulu anlar yaşattı. STK’lar, iş insanları ile sevenleri bu kente verdiği hizmetten dolayı plaketler, anı kalacak armağanlar sunduğu Kaymakam İskender Yönden bugüne kadar Hatay’da Erzin ile İskenderun’da başta olmak üzere çok güzel dostluklar edindiğini, bu sevginin, saygının karşılıklı olduğunu söyledi.

TEŞEKKÜR ETTİ
7.5 yıldır büyük bir kıvanç, heyecan ve mutluluk ve şevk ile görev ifa ettiğinin altını çizen Kaymakam Yönden “Meslek hayatımın genelinde olduğu gibi insan odaklı bir hizmet anlayışıyla çalıştım. Mevcut imkânlarımızın dâhilinde tüm kamu hizmetlerinin en etkin ve özverili bir şekilde yerine getirilmesi konusunda azami gayret ve çaba sarf ettim. Tabi bu süreçte vatandaşlarımıza hizmet götürme noktasında ekip ruhu çerçevesinde, ilgili kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği ve koordinasyon halinde çalışmalarımızı yürüttük. Bu doğrultuda çalışmalarımıza katkı sunan tüm çalışma arkadaşlarıma ve hizmet paydaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.