KALPLERDE ’ATATÜRK SEVGİSİ’, MOTOR ÜZERİNDE 2500 KM. YOL KATETTİLER

Hollanda’da yaşayan Türk vatandaşların kurduğu Atam Bikers motosiklet grubu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Avrupa’dan Türkiye’ye geldiler. Üç günlük motosiklet üzerindeki yorucu bir yolculuk ve yapılan 2500 km yolun ardından ana vatana gelen Atam Bikers üyeleri, 19 Mayıs’ta Ankara’ya geçerek Atamızın huzurunda bayramı kutladılar.

Ardından ülkemizin çeşitli yerlerini gezen kulüp üyeleri soluğu İskenderun’da da aldılar.Kulüp Başkanlığını İskenderunlu Rıfat Alkan’ın yaptığı motosiklet tutkunları, İskenderun Atatürk Anıtında bir araya gelerek motosiklet sevdalılarıyla fotoğraf çektirdiler.

Haber ekibimize açıklamada bulunan Başkan Rıfat Alkan, “Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız la bir motosiklet grubu kurduk. Tüm arkadaşlarımızla birlikte Atatürk’ümüzü anmak üzere ülkemize geldi. Ve Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ziyaretlerde bulunduk. İskenderun benim şehrim olduğu için de arkadaşlarımızı da buraya getirdim” dedi.

Motosiklet tutkunu Mehmet Kıvrakdil ise “Hollanda’da kurduğumuz bu ekiple türk vatandaşlarımızı bir arada tutarak onların asimile olmalarını engelliyoruz. Ayrıca motosikletlerimizle de gezinti yapıyoruz” dedi.
HABER MERKEZİ