TIPKI FIKRADAKİ GİBİ..

Hainler belli ki o günü unutmamış.
FETÖ’nün İT’leri; her kim vatana sevdalı, yatırım yaparak, üreterek, Türkiye’nin ekonomik gücüne güç katıyorsa.. Düğmeye basıp, itibarsızlaştırmak adına iftiralarını sürdürüyor..
İçimizdeki hainler de buna yaltaklık yapıyor.

Hatırlayalım;
Dönemin Hatay Valisi Ercan Topaca, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı’nın cesur ve vatanperver davranışını şöyle anlatmıştı;
“Karayoluyla geri dönüşü düşündüm ancak karayolu sıkıntılı olacaktı. O an aklıma özel uçağı olan, Hataylı hemşehrimiz Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı geldi. Hemen onu aradım ve Bodrum’da olduğunu söyledi. Uçağını istedim, acil ihtiyacım olduğunu ve birtakım risklerin bulunduğunu söyledim. O an herşey olabilir, uçak düşebilirdi. O vakit tarihi bir laf etti, hiç unutmam.. Buradan kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.. Hiç tereddüt etmeden gereğini yaptı. Dedi ki; ‘Bu servet, bu uçak bu günler için var. Ben kendim de bu uçakla geleceğim. Ben olmasam belki uçağı kaldırmazlar.’ Fuat Bey sayesinde Hatay’a gelebildik. Böylece, alçakların Hatay üzerindeki planını bozmuş olduk.”

Şimdi durum böyleyken;
3 Kasım 2015 tarihinde “Halkı hükümete karşı savaştan tahrik etmek” suçlamasıyla hakkında dava açılmış, kaçak yollarla yurtdışına kaçmış, Cevheri Güven denen FETÖ’cü kalleşin, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı hakkında mesnetsiz, ne idüğü belirsiz iftiralarına sessiz kalmamız mümkün mü?
Belli ki alçakların Hatay üzerindeki planını bozan bu vatanperver duruş, birilerini halen hoplatıyor!
Hainlere papuc mu bırakacağız?
Bu kalleş oluşuma yalan, yanlış bilgiler sızdıran içimizdeki İrlandalılar’a mücadele etmeyecek miyiz?
Söyledikleri, paylaştıkları her şey yalan!

Bu iftiralar bir fıkrayı hatırlattı;
Adamın biri “Kurban” konusunu anlatıyormuş:
“Çocuğu olmayan Hazreti Davut, Allah’a dua etmiş ve ’Yarabbim bana bir kız çocuğu ver, onu sana kurban edeyim’ demiş… Dua tutmuş; Davut, kızının adını Ayşe koymuş… Gel zaman git zaman, çocuğun kurban edileceği zaman gelmiş. Hz. Davut kızı yatırmış, tam boğazını kesip kurban edecekken Azrail gökten bir keçiyle çıkagelmiş ve ’Kızı bırak, al bu keçiyi kurban et’ demiş…”
Dinleyenlerden biri dayanamamış:
“Yahu bunun neresini düzelteyim…
Hz. Davut değil Hz. İbrahim, kız değil erkek, Ayşe değil İsmail, Azrail değil Cebrail, kurban edilen de keçi değil koç olacaktı!”
***
Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüleri izliyorum.
Fuat Bey ile ilgili, yatırımlarla alakalı yapılan iftira dolu paylaşımların her biri tıpkı fıkrada olduğu gibi, yalan yanlış!
Ne diyelim, ciddiye alıp hangisini düzeltelim?
Diyeceğim o ki;
Bunların kökü kurayacak, yalanlarıyla boğulacaklar.
Kısacası, BİTECEKLER!

O yüzden ben sadece bu resme bakıp, cesur yürekli Fuat Tosyalı ve 15 bin kişilik çalışanın gayretleriyle yükselen yatırım hamleleriyle gururlanıyorum.
Gerisi tıpkı fıkradaki gibi uyduruk hikayeler!

Yılmaz AKPINAR – 18 Nisan 2022 Pazartesi