NAMIK KEMAL ORTAOKULU’NUN BAŞARILI SPORCULARI, BAŞKAN TOSYALI VE İTSO’YU ZİYARET ETTİ

Namık Kemal Ortaokulu Masa Tenisi Takımı, Yıldız Kız Basketbol takımı sporcuları, antrenörleri ve Okul Müdürü Ali Koç, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Ticaret ve Sanayi Odası’na nezaket ziyaretinde bulundular.

Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri ziyaretin anısına, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a çiçek takdiminde bulundu. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, şehrimizin güzide okullarından Namık Kemal Ortaokulu müdürü Ali Koç nezdinde Beden Eğitimi hocalarını ve öğrencilerini başarılarından ötürü tebrik ederek, katılacakları Türkiye finallerinden de en iyi sonuçla dönmeleri temennisinde bulundular.

Namık Kemal Ortaokulu Masa Tenisi Takımı, Okul Rehber öğretmeni Mustafa Yıldırım’ın koordinesinde, Akdeniz Bölge şampiyonu olduktan sonra 18 Nisan tarihinde Kastamonu’da düzenlenecek olan Türkiye birinciliği yarışmalarına katılacaklar.

Yine Namık Kemal Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımı da Beden Eğitimi öğretmenleri Batuhan Gözütok ve Hamza Aslantaş koordinesinde, 22-25 Mart tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Türkiye yarı finallerine katılmış ve ilk 16’ya kalma başarısı göstermiştir.
HABER MERKEZİ