KAYMAKAM HACI HASAN GÖKPINAR’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Başarılı çalışmalarıyla kısa sürede halkın takdirini toplayan Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar gazetemizi ziyaret etti.
Güney Gazetesi ofisi önünde Kilis Kültür Derneği yönetiminin de katıldığı ziyarette Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar’ı, Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Akpınar ve Haber Müdürü Cuma Keseroğlu ve Editör Mustafa Topal ağırladı. Kaymakam Gökpınar’a, 8.Gün Web Haber Sahibi Gökhan Gökpınar ve Gökhan Oduncu da eşlik etti.

Ziyarette konuşan Kaymakam Gökpınar, basının kamu ve devlet arasındaki önemli köprü olduğuna vurgu yaparak basın kuruluşlarının önemine dikkat çekti. Arsuz’un gerek coğrafik gerekse turizm bakımdan önemli bir ilçe olduğuna vurgu yapan Kaymakam Gökpınar, göreve başladığından bu yana STK, işletme ve işyerlerini ziyaret ederek tanışma ve bilgi alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Arsuz’da göreve başladığı kısa sürede 80 hanenin bakım ve onarımına katkı sunan, bir hayırsever vasıtasıyla 2000 ihtiyaç sahibine gıda kolisi dağıtılmasına vesile olan ve Ramazan ayı boyunca yüzlerce aileye iftar yemeği ulaştıran Kaymakam Gökpınar, Rhosus Antik Kent evlerinin devam projesini bizzat yürütüyor.

Karaağaç’ta yapılması planan Polis karakolunun iznini de alan Kaymakam Hacı Hasan Gökpınar, binanın inşaatı için gerekli paranın yatırıldığını hatırlatarak, bölgede asayiş olaylarında azalma olduğunu anımsattı.

Arsuz’da yolların asfaltı için ilgili kurumlarla istişare eden Kaymakam Gökpınar, Arsuz’da yazın birçok sorunun çözüleceğini söyledi.
Hastane inşaatının hızla sürdüğü Arsuz’da 75 yataklı sağlık kurumunda birçok ünitenin bulunacağını belirterek, “Hastalarımız İskenderun’a gitmek zorunda kalmayacak” dedi.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, “Yerel basın ilçemizin tanıtımına çok büyük katkıda bulunmaktadır. Gazeteciler, toplumu aydınlatmakta çok büyük ve aktif rol oynamaktadırlar. Bunun sorumluluğu ve bilincinde hareket edildiği zaman ortaya çok güzel işler çıkıyor” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR