KAVGA İHBARINA GİDEN POLİSLERE SÜRPRİZ

İskenderun ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla kavga ihbarında bulunup olay yerine giden polis ekiplerine sürpriz kutlama yapıldı.

Muradiye Yardımlaşma Derneği tarafından Muradiye Mahallesi’nde vatandaşlara İftar Yemeği sonrası Polis Haftası dolayısıyla ekipler için farklı bir etkinlik planladı.

Hatay 112 Acil Çağrı Merkezini arayan Dernek Başkanı Ali Sönmez, Muradiye Mahallesinde büyük bir kavga olduğu bilgisini verdi.
Mahalleye giden ekipler, kendilerini bekleyen vatandaşların yaktığı meşaleler ve alkışlarla karşılaştı.

‘POLİSLERİMİZE UFAK BİR JEST YAPALIM DEDİK’
Daha sonra mahalle sakinleri tarafından polislere pasta ve çay ikram edildi. Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Sönmez, sürprizi mahalle sakinleriyle beraber düşündüklerini ifade ederek “Biz günler öncesinden böyle bir organizasyon yapalım diye düşünmüştük. Polis Haftamız malum. Bizim güvenliğimiz halkımızın güvenliği için canları pahasına kendilerini siper ediyorlar. Biz de böyle ufak bir jest yapalım dedik” dedi.

İFTAR YEMEĞİ
Muradiye Yardımlaşma Derneği, aynı gün ihtiyaç sahiplerine iftar yemeği vererek, birlik ve beraberlik adına anlamlı bir dayanışma örneği sergiledi.
Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Sönmez, “Hep birlikte bir Ramazan-ı şerife daha erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Allah sağlık sıhhat huzur içerisinde nice bayramlara nasip eylesin diyorum” diyerek, katkı sunanlara teşekkür etti.