İSKENDERUNSPOR AFFETMEDİ

Turuncu Mavili ekip İskenderun Spor’u, Malatya Yeşilyurt Belediye Spor karşısında galibiyete taşıyan golleri Enes Soy ile Recep Metin attı.

TFF 3. Lig 2. Grubunda zirveye oynayan takımlar arasında yer alan İskenderun Spor, ligde kalma mücadelesi veren takımlardan Malatya Yeşilyurt Belediye Spor’u her iki yarıda atılan gollerle 2-0 mağlup etti. İskenderun Spor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 61’e yükseltirken, Malatya Yeşilyurt Belediye Spor’da 31 puanda kaldı.

İskenderun Sporlu futbolcular, elde ettiği galibiyet sevincini taraftarlarıyla kutladı.

BAŞKANLARDAN GALİBİYETE AYAKTA ALKIŞ
TFF 3. Lig 2. Grubunda Zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan İskenderun Spor’a sevgiseli her geçen gün giderek artıyor. İskenderun Spor’un Malatya temsilcisi Yeşilyurt Belediye Spor karşısında atılan gollerin ardından İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Kulüp Başkanı Hakan Bolat, futbolcuları ayakta alkışladılar.
Karşılaşmayı aralarında İskenderun İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Özçelik İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in de bulunduğu çok sayıdaki protokol üyeleri de izledi.