ARSUZ KAYMAKAMI GÖKPINAR, ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNİ AĞIRLADI

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ın şehit aileleri ve gazileri ağırladığı iftar yemeği, ilçedeki birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu yansıttı.

Kaymakam Gökpınar’ın ev sahipliğinde, ilçe protokolü, dernek kuruluşları, STK temsilcileri, iş adamlarının şehit yakınları ve gazilerle aynı sofra etrafında buluştuğu iftar yemeğinde, şehit anneleri Kaymakam Gökpınar’ı evlatları gibi öperek bağrına bastı.
Duygu dolu anların yaşandığı iftar yemeğinde Kaymakam Gökpınar, Arsuzluların bir ve bir arada oluşturduğu tablodan çok mutlu olduğunu ifade etti.

Şehit ailelerine ve emanetlerine sahip çıkmanın en önemli görevlerden biri olduğunun altını çizen Kaymakam Gökpınar, “Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve dayanışmanın en üst noktaya çıktığı, sevgi ve hoşgörünün bir arada olduğu önemli bir aydır. Her zaman minnet duyduğumuz, beraber olmaktan onur duyduğumuz çok değerli gazilerimiz ve şehit ailelerimiz ile Ramazan Ayı’nın maneviyatını hissetmekten çok mutluyum. Sizler başımızın tacısınız, şehitlerimizin bizlere emanetlerisiniz. Arsuz için birlikte çalıştığımız tüm kamu – kurum ve kuruşlarımızla birlikte en büyük temennimiz; bundan önce olduğu gibi bundan sonra da birlik, beraberlik, huzur ve kardeşlik içinde olmamızdır. Hepimize huzur ve bereket dolu bir Ramazan diliyor, Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.

Daha sonra, masaları tek tek gezerek şehit aileleri ile yakından ilgilenen Kaymakam Gökpınar’a şehit aileleri de iftardan dolayı teşekkür ederek, sevgilerini ifade etti.
HABER MERKEZİ