ARSUZ KARAHÜSEYİNLİ ORTAOKULU’NDA RENK VAR, HAYAT VAR!

Arsuz Karahüseyinli Ortaokulu eğitim ve öğretime renk katıyor.
“If There Is Color,There Is Life”, “Renk Varsa Hayat Vardır” eTwinning projesi ile Karahüseyinli idareci ve öğretmenleri elbirliği ile okulun içinde ve dışında ciddi değişiklikler yaparak, öğrenciler için cazip, çekici bir okul ortamı oluşturmayı hedefliyorlar.

Okul Müdürü Abdullah Çalışır; “Okul olarak tamamen kendi imkanlarımızla çalışıyoruz. İdarecilerin desteği ve öğretmenlerimizin üstün gayretleri sonucu ortaya çok iyi işler çıkmaya başladı. Sürdürülebilirliği olan işler yapıyoruz. Böylelikle hem okulumuza renk katmış hem de doğaya nefes olmuş oacağız” dedi.

Proje kurucusu Sibel Ercan, “Projemiz, Portekiz ve Romanya ile ortak yürütülen uluslararası bir projedir. Özellikle pandemi sonrasında öğrencilerimizde davranış bozuklukları oluşmuştur.Okul kültürünü yeniden kazandırmak ve okulu sevip sahiplenmeleri için, öğrencilerimizin, aktif katıldığı bir yapılandırmaya gitmemiz gerekiyordu.Bunun için bu projemizi kaleme aldım.İdarecilerim ve öğretmen arkadaşlarımla işbirliği içinde projemizi yürütmeye başladık.Olumlu sonuçlar elde ediyoruz. Öğrencilerimiz işin içinde aktif bulundukları için yapılanı koruma eğilimi gösterdiler” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ