‘PAS UYUM DOSTLUK TURNUVASI’ TAKIM RUHU OLUŞTURDU

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, beraberinde Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir ile birlikte, İskenderun Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ‘Pas Uyum Dostluk Turnuvası’na katıldı.

İskenderun Gençlik Merkezi ile Uluslarası Göç Örgütü (İOM) işbirliğiyle ikincisi tertip edilen “Pas Uyum Dostluk Turnuvası” Türk ve yabancı uyruklu gençlerin entegresini sağlamak üzere 12 hafta önce başlamış olup, 12 hafta boyunca sahada ter döken aynı zamanda da birbirleriyle takım ruhunu geliştirip yoğunlaştıran gençler erkekler ve kadınlar olmak üzere iki kategoride dostluğa pas veren bir turnuvayı hayata geçirdi.

Süleyman Seba, Hakkı Yeten ve Can Bartu gibi Türk futbol dünyasının duayen isimlerinin adını taşıyan erkekler takımlarıyla, Busenaz Sürmeli, Yasemin Adar, Hatice Kübra İlgün vb. Olimpiyat şampiyonlarının adlarını taşıyan kadın takımları ile oluşan turnuvada; erkeklerden birinci Metin Oktay, ikinci Süleyman Seba, üçüncü ise Hakkı Yeten oldu. Kadınlarda birinci Busenaz Sürmeli, ikinci Yasemin Adar, üçüncü ise Hatice Kübra İlgün adını taşıyan takımlar oldu.

Kaymakam İskender Yönden, gençler ve hocalar arasında gerçekleşen gösteri maçının müteakibinde dereceye giren takımları tebrik ederek, madalya ve kupalarını takdim etti.

Programa; Kaymakam Yönden’in yanı sıra Kaymakam Adayı Cezmi Kandemir, Toprak Mahsulleri Ofisi Hatay Başmüdürü Suat Ünlü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bekir Durur, Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri, (İOM) Gezici Psikososyal Destek Ekibi Takım Lideri Cafer Yüksek, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin katıldı.
HABER MERKEZİ