NAMIK KEMAL ORTAOKULU KIZ BASKETBOL TAKIMI ‘YARI FİNAL’ VİZESİNİ KAPTI

Türkiye Okullar arası Yıldız Kız Basketbol Grup yarışmalarında Hatay’ı temsil eden İskenderun Namık Kemal Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımı, Diyarbakır Özel Nesibe Aydın Ortaokulu ve Şanlıurfa Fevzi Çakmak Ortaokulu takımlarını mağlup ederek grup birincisi oldu. Potanın Sultanları, 22-25 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenecek Türkiye yarı finallerinde Hatay’ı temsil etme hakkı kazandı.

Grup müsabakalarında olağanüstü bir performans sergileyen Namık Kemal Ortaokulu’nun Yıldız Kız Basketbol Takımı, rakipleri karşısında farklı galibiyet elde ederek, ‘potanın sultanları’ unvanını tescilledi.

Müdür yardımcısı Fahriye Pineci’nin emekleri, okul müdürü Ali Koç’un desteği kızların da mücadelesi bu başarıyı getirdi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın ulaşımda katkı sunup, araç tahsis ettiği Kız Basketbol Takımı yeteneğini ve farkını konuşturdu.

Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç yaptığı açıklamada, “Emeği geçen Batuhan Gözütok ve Hamza Aslantaş hocalarımıza teşekkür ediyor, başarıya koşan sporcularımızı da yürekten kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.