İSKENDERUN MURADİYE MAHALLESİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİ ‘İYİLİKLE’ YARIŞIYOR

Sosyal sorumluluk bilincini, yardımlaşma ve dayanışma şuurunu geliştirmek ve toplumun menfaatine fayda sağlamak amacıyla kurulan İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği’nin açılışı yapıldı.

Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği’nin gönüllüleri, kazanç paylaştırma amacı gütmeksizin, bir menfaat temin etmeksizin toplumun yararına çalışıyorlar.

Dernek Başkanı Ali Sönmez, “Kapısı herkese açık olan bir derneğiz. Şuanda da yanımızda kocaman yürekli bir gönüllü ordusu var. Sayıları her geçen gün artan dernek üyelerimizle tek amacımız insanlarının acılarını tebessüme dönüştürmektir. ‘Kime nasıl yardım edebilirim?’ diye düşünen kişilerle ihtiyaç sahiplerini buluşturuyoruz. Mutluluk almakla değil vermekle mümkün olur” dedi.

İskenderun’a bağlı Muradiye Mahallesi’nde açılışı gerçekleştirilen İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği İskenderun’un siyaset camiasını buluşturdu.

Ali Sönmez’in başkanlığını yaptığı derneğin açılışına, AK Parti İskenderun yönetimi, MHP ilçe başkanı Turan Bozkurt ve yönetimi, MHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Cihan Akyürekoğlu, Gelecek Parti, İYİ Parti ve Bağımsız Türkiye Partisi yönetimi katıldı.

Sunuculuğunu Gonca Çıplak’ın yaptığı merasimde, kurdele kesiminin ardından Dernek Başkanı Ali Sönmez konuklara derneği gezdirdi. Başkan Sönmez, açılışa katılan herkese teşekkür ederek, Muradiye Mahallesi başta olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olunması amacıyla kurulan derneğe tüm vatandaşları davet etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR